x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Află cât de ușor poți slăbi dacă urmezi DIETA CU MORCOVI

Diete sănătoase. Află cât de ușor poți slăbi dacă urmezi DIETA CU MORCOVI

26 Noi 2015   •   13:00
Diete sănătoase. Află cât de ușor poți slăbi dacă urmezi DIETA CU MORCOVI

Ești în căutarea unei diete sanatoase? Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de kilograme! Dieta cu morcovi! Regină între toate dietele sanatoase. Află de ce!

Morcovul este leguma cu cel mai mare conţinut de betacaroten, dupa piper, motiv pentru care este des folosit în curele de detoxifiere, dar şi în diete, având ca rezultat reducerea apetitului şi inducerea senzaţiei de saţietate.

Mai mult decât atât, consumul de morcov are acţiune benefică asupra pielii, vederii şi metabolismului, precum şi în prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului şi aterosclerozei. Are un conţinut scăzut de carbohidraţi şi o varietate de substanţe nutritive: vitamina A, D, E, K, PP, acid ascorbic, steroli şi lecitină, care previn formarea radicalilor liberi în organism.

Te-ar mai putea interesa si:
De ce e bine să elimini carnea din dietă! Beneficiile pe termen lung ale dietei vegetariene
8 KG în 10 ZILE! E posibil, dacă alegi DIETA CU BROCCOLI

Conținutul sau bogat în iod și fibre, contribuie la reducerea stratului adipos, ce are drept consecinţă scăderea în greutate.

Iată ce presupune această dietă şi care poate fi meniul tău, recomandabil pentru o săptămână, pentru cele mai bune rezultate:
............................

Află pe ANTENA SATELOR care este meniul acestei DIETE SANATOASE

×