x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Ții cură de slăbire? Iată ce deserturi ai voie

Diete sănătoase. Ții cură de slăbire? Iată ce deserturi ai voie

17 Apr 2019   •   07:48
Diete sănătoase. Ții cură de slăbire? Iată ce deserturi ai voie

Când încerci să slăbești și ești nevoit să "tai" din calorii, se pare că desertul este întotdeauna primul lucru pe listă. Deși pare o idee rea să mănânci dulciuri după o zi stresantă, nu este atât de dramatic.

De fapt, indulgența ocazională vă poate ajuta chiar să vă atingeți cu mult mai eficient eforturile de dietă și pierdere în greutate.

Consumul unui desert în fiecare zi poate fi o parte esențială a oricărei diete eficiente, atâta timp cât acordați atenție dimensiunilor porțiilor și le alegeți pe cele potrivite. (PM)

Cura de slabire sau mai degraba infometarea este pentru multi oameni, din pacate, raspunsul corect pentru a scapa de kilogramele in plus. Nu este insa si parerea specialistilor care ii sfatuiesc pe doritori sa aleaga o cura de slabire care sa ii ajute sa piarda treptat din surplusul de greutate, adica 400-800 de grame pe saptamana.

Chiar daca tuturor oamenilor le place sa piarda multe kilograme intr-un timp scurt, cura de slabire adecvata ii ajuta pe termen lung prin crearea unor noi obiceiuri alimentare care sa-i ajute nu doar sa piarda surplusul de kilograme insa sa se si mentina la greutatea ideala.

Cura de slabire care iti permite sa scazi numarul de calorii este cea mai indicata

Intrebarea de un milion de puncte este cum sa alegi cea mai buna cura de slabire care sa te ajute sa pierzi kilograme in mod sanatos. Bineinteles, principalul raspuns este cura de slabire care te face sa micsorezi numarul de calorii consumate zilnic alaturi de un program strict de exercitii fizice. Insa atunci cand este vorba de consumul potrivit de calorii pentru multi oameni este dificil sa faca cele mai bune decizii. Iar daca nu vrei sa renunti la desertul fiecarei zile, ce anume e recomandat?

...............

Află care sunt cele mai bune deserturi recomandate în curele de slăbire

×