x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Program complet în 4 pași ca să scapi de celulită

Program complet în 4 pași ca să scapi de celulită

21 Oct 2017   •   21:20
Program complet în 4 pași ca să scapi de celulită

Slăbitul nu te asigură și că scapi de celulită. Mai mult, o grămadă de femei slabe sunt pline de celulită sau au strat de grăsime pe abdomen. Și asta pentru că problema este mai complexă, acele depozite de grăsime fiind îngrozitor de rezistente iar femeile sunt predispuse genetic la depunerea de grăsime în zonele problemă: coapse, abdomen, fund.

Soluții există doar că trebuie să ai grijă de tine constant, mai ales după o anumită vârstă. Iată așadar

Programul meu în 4 pași ca să scapi de celulită

1. Curățați-vă dieta

Este extrem de important. În primul rând, trebuie să vă organizați felul în care mâncați. În cazul celulitei și al grăsimii de pe abdomen, aceste lucru este crucial. Deci trebuie să vă învățați să mâncați dimineața, să luați 3 mese principale și 2 gustări și să respectați regulile descrise, cu scheme.

S-a terminat cu prăjelile, patiseria, mâncarea fast food, dulciurile cu mult zahăr rafinat, grăsimile de origine animală și alcoolul în exces. În postarea pe care o găsiți AICI am făcut lista alimentelor prietene și inamice abdomenului plat. Lucrurile stau similar și în cazul celulitei.

2. Trebuie să slăbiți

Și asta faceți prin exerciții de tip cardio, gen alergare, urcat scările în ritm alert, sărit coarda etc. Sau, dacă nu vreți să ieșiți din casă, încercați-le pe cele din clipul de mai jos.

Citește tot articolul pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: celulita