x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cu regimul de 8 ore slăbești 8 kilograme într-o săptămână

Cu regimul de 8 ore slăbești 8 kilograme într-o săptămână

01 Feb 2018   •   22:04
Cu regimul de 8 ore slăbești 8 kilograme într-o săptămână

Dacă vrei să slăbești eficient se cuvine să apelezi la diete sănătoase. Iar dacă încerci această dietă, este nevoie să iei mesele într-un interval orar care nu depășește 8 ore zilnic. Este nevoie ca restul orelor să fie rezervate digestiei, iar organismul să aibă timp să ardă grăsimile, dar și să elimine toxinele.

Este o dietă bazată pe un program strict în ceea ce privește orele de masă și care te poate ajuta să îți recapeți silueta de altădată. Mai exact, este indicat să mănânci într-un anumit interval de timp, zi de zi, care să nu depășească opt ore. Iată cum trebuie ținută dieta!

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

Prima masă a zilei, bogată în proteine

Ținând cont de faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zile, pentru că îți dă energie pentru întreaga zi, trebuie să mănânci alimente cu un conținut ridicat de proteine. Poți alege omletă cu bacon, de exemplu. De asemenea, poți bea o cană cu cafea.

Cu acest regim poți să slăbești 8 kilograme într-o săptămână și 16 kilograme într-o lună și jumătate. Cel puțin așa promit cei care au conceput programul de slăbit, David Zinczenko și Peter Moore.

E nevoie să mănânci cu măsură

Acest regim este unul ............................

Citește mai departe aici

×