x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sfaturi pentru frumusețe. Laptele, un miracol pentru pielea ta. Rețeta pentru MASCA DE FAȚĂ cu LAPTE

Sfaturi pentru frumusețe. Laptele, un miracol pentru pielea ta. Rețeta pentru MASCA DE FAȚĂ cu LAPTE

30 Sep 2016   •   07:46
Sfaturi pentru frumusețe. Laptele, un miracol pentru pielea ta. Rețeta pentru MASCA DE FAȚĂ cu LAPTE

Îl consumăm cu mare plăcere încă de când venim pe lume! În primii ani de viață în cantități însemnate, iar apoi și sub diferite combinații în funcție de preferințe.

La micul dejun, în cafea sau în diverse preparate alimentare? Data viitoare când ai lapte în casă, învaţă să-l foloseşti și pentru a arata mai bine, din cap și până în picioare.

Necostisitor și la îndemâna oricui, laptele, poate fi arma ta secreta de frumusețe!

Iată și câteva moduri în care îl poți folosi:

Baia cu lapte

Cleopatra era o binecunoscută fană a îmbăiatului în lapte. Se spune că regina Egiptului facea baie într-o cadă plină cu lapte pentru a-şi păstra pielea catifelată.

Nu iţi permiţi să umpli o cadă cu zeci de litri de lapte, ca ea? Te poţi bucura de beneficiile fantastice ale laptelui turnând 2-4 pahare într-o cadă plină cu apă.

Acidul lactic nu doar că iţi va hrăni pielea, dar o va catifela, deoarece dizolvă proteinele ce ţin împreună celulele de piele moartă. La alegere, poţi adăuga puţină miere, levantica sau uleiuri esenţiale.

După cum bine ştii, frumuseţea vine din interior. O băutură delicioasă dimineața sau ca desert este ideală pentru păstrarea siluetei și în același timp pentru asigurarea energiei necesare activităților zilnice.

Asadar un amestec de lapte cu fructe este o opţiune perfectă pentru un mic dejun sănătos sau pentru un desert gustos și care nu îngrașă. Amesteca, în blender o banana, o pară sau cativa capşuni cu un pahar de lapte și vei obține o băutură delicioasă.

Pentru un ten strălucitor îți poți prepara tu însăți o masca de față cu lapte

..............................

Află RETETA AICI

×