x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Top 3 cele mai bune alimente pentru cele mai frecvente probleme. Listă pe categorii

Top 3 cele mai bune alimente pentru cele mai frecvente probleme. Listă pe categorii

22 Oct 2018   •   19:00
Top 3 cele mai bune alimente pentru cele mai frecvente probleme. Listă pe categorii

Dumnezeu ne-a dat în natură tot ce avem nevoie pentru a ne menține organismul cât mai sănătos posibil. Desigur că avem nevoie și de medicină și că sănătatea și longevitatea depind foarte mult și de informația genetică, dar avem mult mai multe șanse dacă ne îngrijim să avem o dietă echilibrată și ne alimentăm organismul cu vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru funcționarea sa.

Cheia unui corp frumos și sănătos este simplitatea în alimentație, programul organizat de mese, hidratarea corespunzătoare și mișcarea. Asta foarte pe scurt.

Desigur că fiecare aliment are diverși nutrienți și în cantități diferite. Unele au cantități mai mari de antioxidanți, de exemplu, care combat procesele de oxidare, cele care duc inclusiv la îmbătrânire, altele au calitatea de a intensifica arderea grăsimilor deci sunt mult mai eficiente în procesul de slăbire, altele ajută activitatea cerebrală.

Tocmai pentru că sunt atât de diferite, am făcut o listă pe categorii de probleme care m-am gândit că sunt de interes, cu câte un top 3 pentru fiecare. Iată:

1. Somn

– banane

– miere

– migdale

2. Anti-îmbătrânire

– avocado

– căpșuni

– pește

3. Creier

– alune

– pește

– fasole și mazăre

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×