x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Alimentele miraculoase care combat diabetul

Alimentele miraculoase care combat diabetul

19 Aug 2016   •   17:20
 Alimentele miraculoase care combat diabetul

Tocmai ai aflat că suferi de diabet? Nu trebuie să te panichezi și să te îngrijorezi, pentru că dacă este ținut sub control, poți avea o viață normală. În plus, este una dintre cele mai comune boli, iar tot mai multe cercetări au arătat că alimentele au influență pozitivă asupra lui, scrie clickpentrufemei.ro.

Cercetările au arătat că alimentele consumate zilnic pot ajuta la combaterea diabetului. Totodată, sunt cele care mențin sub control nivelul de zahăr din sânge și insulina din organism.

Atunci când sunt mâncate aceste alimente sănătoase zilnic, există posibilitatea ca diabetul să dispară. În plus, acestea nu trebuie să fie consumate doar de diabetici, ci de toată lumea. Astfel, este prevenit.
Miraculoasele alimente care te scapă de diabet într-o lună. Iată care sunt:

Miraculoasele alimente care combat diabetul: Morcovul

Morcovul este unul dintre cele mai bune alimente împotriva diabetului. Este leguma bogată în beta-caroten și are mai puțin zahăr, ceea ce înseamnă că poate fi consumat fără nicio grijă, pentru că este menținut sub control nivelul de zahăr, dar și cel de insulină din corp.
Miraculoasele alimente care combat diabetul: Peștele

Bogat în acizi grași omega 3, peștele este bun pentru persoanele care suferă de diabet, deoarece reduce instant nivelul crescut de insulină din organism, dacă este consumat de două ori pe săptămână.
Miraculoasele alimente care combat diabetul: Uleiul de măsline

Astăzi, foarte multă lume alege uleiul de măsline pentru gătit în schimbul uleiului de floarea-soarelui. Acesta este mult mai sănătos și conține grăsimi care nu duc la creșterea nivelului de insulină în corp, ci îl reduc.

 

×
Subiecte în articol: diabet alimente sanatoase