x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Tot ce trebuie să știi despre hemoroizi. Diagnostic, cauză, tratament

Tot ce trebuie să știi despre hemoroizi. Diagnostic, cauză, tratament

04 Mar 2019   •   17:19
Tot ce trebuie să știi despre hemoroizi. Diagnostic, cauză, tratament

Boala hemoroidală - adică prezența hemoroizilor - este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni, în lume. Află tot ce trebuie să știi despre metodele de  tratament hemoroizi.

Evoluția societății în care trăim e axată pe avansul tehnologiei care a determinat schimbări radicale în ceea ce privește stilul de viață. Deoarece confortul este astazi una dintre nevoile principale ale omului modern, sedentarismul si alimentatia nesanatoasa au devenit adevarate elemente declansatoare ale unor afectiuni specifice mai mult sau mai putin grave, dar in mod cert neplacute.

Boala hemoroidala este una dintre cele mai des intalnite afectiuni la nivel mondial care afecteaza categorii sociale diferite precum: persoanele de varsta medie si peste medie, femeile insarcinate, persoanele obeze si copiii. Peste 60% dintre persoanele adulte sufera de-a lungul vietii de aceasta afectiune care poate fi cauzata de diversi factori, dintre care cel mai important este constipatia. (...)

Pentru ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi, consideram ca este necesar sa cunosti metodele prin care poti sa tii la distanta mult temutii HEMOROIZI

Află care sunt cele mai eficiente metode de tratatament naturist pentru hemoroizi

×