x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului 10 semne că ești însărcinată

10 semne că ești însărcinată

26 Mai 2014   •   18:27
10 semne că ești însărcinată

 În fiecare lună, multe femei se întreabă dacă sunt însărcinate, atunci când menstruația le întârzie.

1. Amorteala: aceasta este, probabil, cel mai vechi semn de sarcina, care apare intr-o saptamana de la conceptie. Acest lucru se datoreaza cresterii fluxului de sange la nivelul bustului, in special in jurul mameloanelor. Odata ce corpul se obisnuieste cu nivelurile de hormoni mai mari, sentimentul va disparea.


2. Secretie inchisa si crampe: acestea sunt doua semne comune: a avea o secretie roz sau de culoare maro si crampe. Acest lucru poate fi cauzat de implantarea ovulului fertilizat la peretele uterului.


3. Greata: greturile de dimineata sunt un simptom comun de la inceputul sarcinii. Incepe dupa a patra saptamana de sarcina. La unele femei, aceasta conditie dureaza pana la sfarsitul sarcinii, dar, in cele mai multe cazuri, greata dispare dupa 3 luni.


4. Bust sensibil, umflat si dureros: acesta devine mai greu, mai dureros si sensibil la atingere, cu vene albastre. Acesta este unul dintre primele semne ale sarcinii, motivat de nivelurile mai ridicate de hormoni, estrogen si progesteron. Pieptul, treptat, se pregateste pentru a alapta copilul si conductele de lapte se extind.

Citeste continuarea AICI.




×
Subiecte în articol: felicia sarcina