x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Pericolele la care te expui dacă ții regim vara

Pericolele la care te expui dacă ții regim vara

26 Iul 2017   •   16:35
 Pericolele la care te expui dacă ții regim vara

Avem liber la diete vara mai ales că ne stau la dispoziție alimente sănătoase pe care să ne bazăm și cu ajutorul cărora să luptăm împotriva surplusului de kilograme, scrie clicksanatate.ro.

Pentru a te bucura de sănătate nu este suficient să te programezi pe perioade scurte să mănânci sănătos și echilibrat. În momentul în care înveți să îți asculți organismul și să fii atent la nevoile sale, atunci intri pe drumul cel bun și frumos al unui stil de viață coerent.

Din păcate dietele vin la pachet cu multe obiceiuri care pot dăuna mai mult organismului tău decât să te ajute. Iată acre sunt acestea:

Anumite băuturi îți cresc aportul de calorii
Hidratarea este vitală pentru sănătate, mai ales vara când temperaturile urcă destul de mult în termometre este important să ai la îndemână tot timpul o sticlă de apă. Nu trebuie să simți senzația de sete sau de gură uscată pentru a bea apă.

Cel mai mare pericol când ții o dietă vară este că ești tentat să apelezi la shake-uri proteice, smoothie-uri, băuturi energizante, frappe-uri mai ales când ieși în oraș cu prietenii. Chiar și limonada vine la pachet cu o serie de calorii deloc benefice siluetei tale.

Indicat ar fi să optezi pentru apă cu lămâie,  ceai rece din plante și smoothie-uri din legume.

Nu sări peste mese, niciodată nu te înfometa și nu uita de apă.

×
Subiecte în articol: regim dieta vară mancare slabit