x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate 6 boli care POT PROVOCA MOARTEA în MAI PUȚIN 24 de ORE. Ferește-te să contactezi aceste boli!

6 boli care POT PROVOCA MOARTEA în MAI PUȚIN 24 de ORE. Ferește-te să contactezi aceste boli!

11 Ian 2016   •   09:59
6 boli care POT PROVOCA MOARTEA în MAI PUȚIN 24 de ORE. Ferește-te să contactezi aceste boli!

Lupta pentru viață a omenirii se duce de secole. Totuși, există câteva cazuri în care degradarea fizică se petrece cu atâta repeziciune încât omul nu are timp să își salveze semenul. 

Moartea reprezintă una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor. Există 6 afecțiuni care, odată contractate, pot duce la o moarte rapidă, în mai puțin de 24 de ore.

Despre unele dintre aceste boli ai mai auzit, fiind intens mediatizate (mai ales atunci când apare o epidemie sau un moment de criză), altele s-ar putea să îți fie complet necunoscute, dar ele există și s-ar putea să te pândească după colț.

Iată care sunt cele 6 boli cumplite de care e bine să te protejezi:

Te-ar mai putea interesa si:
Iute la gust, iute în tratarea bolilor. 100 de motive să mănânci ARDEI IUTE, chiar și în ceai sau dulceață!


1. Ebola

Cunoscută şi sub numele de „febră hemoragică”, Ebola este o boală infecţioasă de cele mai multe ori letală. Virusul care o provoacă, Ebolavirus, are manifestări sub formă de hemoragii severe la oameni, primate şi antilope duiker. Acesta este foarte contagios şi survine în structură de focar, mai ales în zone din Africa Centrală şi de Vest.

2. Accidentul vascular cerebral

Accidentul vascular cerebral apare atunci când o arteră prin care sângele circulă către creier se sparge sau este blocată de un cheag. Este din ce în ce mai des întâlnit în România, chiar şi în rândul tinerilor. Stresul este una dintre cauzele frecvente ale accidentului vascular cerebral.

Citește mai departe AICI

×