x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Această legumă îți ține kilogramele în frâu

Această legumă îți ține kilogramele în frâu

25 Sep 2017   •   11:24
Această legumă îți ține kilogramele în frâu

Un super-aliment al toamnei cu multiple beneficii asupra sănătății tale, gulia contribuie la întărirea sistemului imunitar și te ajută să-ți menții o greutate corporală corectă, scrie clicksanatate.ro.

Gulia este unul dintre alimentele cele mai complexe și bogate în nutrimenți, având un conținut ridicat de magneziu și vitamine B6 benefică pentru stabilirea tensiunii arteriale și menținerea unui ritm cardiac bun.

Introdu gulia în alimentația ta zilnică și descoperă-i toate calitățile ce te vor face să nu mai renunți la ea niciodată.
Scade colesterolul rău din sânge

Și asta datorită conținutului ridicat de fosfor pe care îl are în componența sa. În plus se bucură de o cantitate deosebită de vitamina C, aceasta va spori imunutatea organismului și îl va ajuta să ardă mai repede un număr mai mare de calorii în timpul unui antrenament cardio.

Este un aliment cu foarte puține calorii, la doar 100 de grame de produs îți oferă doar 27 de calorii și o cantitate extrem de mică de grăsimi, aspect ce o plasează în topul legumelor ce favorizează sănătatea sistemului cardiovascular.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: kilograme gulie legume