x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cum ne pregătim pielea pentru toamnă şi iarnă. 5 trucuri pentru tegumente suple, catifelate şi fine

Cum ne pregătim pielea pentru toamnă şi iarnă. 5 trucuri pentru tegumente suple, catifelate şi fine

03 Oct 2016   •   16:34
Cum ne pregătim pielea pentru toamnă şi iarnă. 5 trucuri pentru tegumente suple, catifelate şi fine

Soarele, clorul şi apa sărată probabil că v-a afectat piele în această vară, astfel că toamna este momentul pentru hidratare şi exfoliere.

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le facem la începutul toameni.

Renunţaţi lşa săpun - Săpunurile sunt foarte bune după o zi petrecută la ştrand însă lasă pielea uscată. La sosirea toamnei renunţaţi la săpunul clasic şi folosiţi unul fără detergent şi care hidratează. La duş folosiţi geluri cremoase, hidratante.


Exfoliere cu scrub pe bază de uleiuri. Soarele verii şi clorul lasă pielea uscată şi descuamată. Îmcepeţi noul sezon cu o exfoliere totală cu un scrub pe bază de uleiuri. Astfel de produse fac minuni pentru piele pentru că hidratează şi exfolieză.

Schimbaţi loţiunile cu creme. Pe măsură ce aerul devine mai uscat piele are nevoie de creme hidratante. Aceste creme ne oferă o barieră uleiosă împotriva uscăciunii, ceea ce ajută la pierderea apei din organism şi hidratează pielea.

Protejati-vă buzele. Începeţi de pe cum hidraterea buzelor pentru a preveni uscarea şi crăparea lor pe timpul iernii. Folositi balsam de buze care să conţină uleiuri organice.

Investiţi în crema de mâini. Piele de pe mâini adesea se usucă şi crapă în perioada toameni şi iernii. Începeţi de pe acum să folosiţi creme bogate în vitamine şi hidratante pentru a avea mâini cu pielea catifelată şi fină.
 
 

×
Subiecte în articol: ingrijirea pielii hidratare