x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Dieta cu orez. Cât de repede poți slăbi

Dieta cu orez. Cât de repede poți slăbi

29 Aug 2016   •   14:56
Dieta cu orez. Cât de repede poți slăbi

Acest regim alimentar a fost dezvoltat în 1939 pentru tratarea obezității și a altor boli legate de greutate. Dieta funcționează, dar numai în anumite condiții, scrie ziarulring.ro.

Acest regim alimentar s-a bazat pe observația medicilor cu privire la oamenii din întreaga lume, care consumă orez ca principală sursă de hrană. Ei tind să aibă mai puține probleme cu obezitatea, hipertensiune arterială, boli de inimă, diabet și, implicit, greutatea.

Cum funcționează
Premisa dietei Rice este consumul de carbohidrați sănătoși - cereale integrale, neprelucrate, legume boabe, fructe. Dacă respecți toate indicațiile, poți să scapi de 15 kg pe lună.

Prima faza a dietei este detoxificarea. În această etapă, se consumă doar orez și fructe. Etapa durează între 3 și 7 zile. Poți să mănânci în această perioadă, 4-5 cești de orez fiert pe zi și mere verzi.

După această etapă, cei care țin dieta trebuie să consume cel mult 1.000 de calorii în fiecare zi, până când își ating scopul și pierd kilogramele dorite. Mai exact, au voie să mănânce orez, fructe,  legume și lactate.

×
Subiecte în articol: orez dietă cu orez slabit regim