x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Diete ciudate care funcționează! Cât poți slăbi cu dulciuri, bere sau cârnați

Diete ciudate care funcționează! Cât poți slăbi cu dulciuri, bere sau cârnați

12 Oct 2017   •   11:44
Diete ciudate care funcționează! Cât poți slăbi cu dulciuri, bere sau cârnați

Ai încercat deja mai multe diete clasice, dar rezultatele nu au fost spectaculoase sau chiar nesatisfăcătoare? Exemplele de mai jos contrazic tot ceea ce știai despre ”mâncarea sănătoasă”, dar au dat rezultate. Nu știm dacă ți s-ar potrivi vreuna dintre ele, dar e interesant de știut că uneori alimentele despre care credeai că te îngrașă te pot scăpa de kilogramele în plus.

Dieta cu bere și cârnați

Pare incredibil, dar un bărbat în vârstă de 44 de ani din Tempe, Arizona, a săbit 8 kilograme într-o lună, cu bere și cârnați. Evo Terra a ajuns de la 88 la 80 de kilograme, consumând circa 1.500 de calorii pe zi – în special cârnăciori de calitate superioara și bere ale. Uneori a mâncat și o chiflă sau a adaugat ceapă și ardei gras ori a amestecat cârnăciorii tăiați mărunt cu chili. ”Nu mi se pare o dietă foarte restrictivă. Există o varietate de cârnăciori și feluri de bere ale decât își dau seama oamenii. 31 de zile de băuturi cu puține grade de alcool și senzație de foame moderată pot face minuni pentru corpul tău”, a mărturisit Evo.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

”Fără îndoială, Evo se trezea așteptând cu nerăbdare să mănânce, așa că dieta lui a fost ușor de urmat din punct de vedere psihologic”, spune dr. Aragon. ”Însă, în ceea ce privește sănătatea pe termen lung, dietei îi lipsesc o mulțime de nutrienți”. Totuși, proteinele te „umflă“, așa ca e o idee bună să le consumi la fiecare masă. Dacă bei și o bere neagră ori una ale îți vei ajuta metabolismul. Cu condiția să te limitezi la două băuturi.

Potrivit unei cercetari japoneze, consumul moderat de alcool crește sensibilitatea la insulină, permițând corpului tău să ardă mai eficient zahărul.

Dieta cu bacterii

Ese o dietă care presupune să consumi mai multe alimente care înmulțesc populația de bacterii sănătoase din tractul digestiv. Nutriționista Stella Metsovas, autoarea cărții ”21-Day Digestive Health Detox”, spune că pacienții ei care au mâncat zilnic măcar jumătate de ceașcă de produse bogate în probiotice (cum ar fi iaurt sau varză murată) au slăbit, în medie, în 6 luni, circa 9,5 kilograme – fără să reducă numărul de calorii ingerate.

 

Citeste continuarea pe ideisanatoase.ro

×
Subiecte în articol: Dieta cu bere