x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Esti gravidă? 17 moduri naturale să învingi greaţa din sarcină

Esti gravidă? 17 moduri naturale să învingi greaţa din sarcină

26 Ian 2013   •   09:14
Esti gravidă? 17 moduri naturale să învingi greaţa din sarcină

Greata de dimineata atunci cand esti gravida – care uneori devine chiar greata pe durata intregii zile – este un simptom des trait in sarcina, desi nu toate femeile experimenteaza aceste neplacute stari. Intrucat cauzele exacte care o declanseaza sunt necunoscute, remediile greturilor de dimineata variaza si au diferite grade de eficienta. Nu se pot lua doctorii antivomitive in sarcina, asa cum nu trebuie sa se ia nici un fel de doctorii fara avizul medicului, asa incat trebuie cautate remedii naturale pentru a depasi cu bine lunile neplacute ale primului trimestru de sarcina imbibate cu celebra greata.

S-a dovedit ca un ritm de viata sanatos asigura sanse mari pentru o nastere sanatoasa. Daca esti sanatoasa inainte de a ramane gravida si continui sa iti respecti corpul si sa ii asculti nevoile si in timpul sarcinii, vei avea riscuri mai mici sa ai greturi de dimineata. Abordarea cea mai practica este sa fii atenta la corpul tau si la ce iti semnaleaza el ca vrea.
Exista o serie de schimbari ce au loc in corpul tau de femeie gravida care afecteaza sistemul digestive si astfel se ajunge si la greata si la vomitat.

Aceste schimbari sunt:
Schimbari hormonale
Schimbari de metabolism
Schimbari ale mediului intern al corpului
Schimbari in nivelul de sange
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

×
Subiecte în articol: insarcinata gravida sarcina