x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ora la care pleci la birou îți influențează starea de sănătate

Ora la care pleci la birou îți influențează starea de sănătate

11 Sep 2017   •   12:34
Ora la care pleci la birou îți influențează starea de sănătate

Activitatea profesională își poate pune amprenta asupra sănătății tale, mai ales dacă pleci foarte târziu de la serviciu în fiecare zi, scrie clicksanatate.ro.

Când te stresezi, imunitatea îți este pusă în pericol, deoarece organismul nu mai asimilează corespunzător substanțele nutritive pe care i le furnizezi.

Dacă faci parte din categoria celor care desfășoară zilnic muncă de birou și mai stau și peste program, atunci alimentația ta va fi dată peste cap și te poți confrunta cu un surplus de kilograme.
Sedementarismul, pericol asupra sănătății

Cele 8 ore petrecute pe scaun favorizează apariția unor dezechilibre în organism care conduc la diverse probleme: digestie deficitară, hemoroizi, dureri de spate, contracturi musculare.

Orele târzii care te prind la birou sunt responsabile ulterior de un somn deficitar pe timpul nopții, de faptul că seara când ajungi acasă vei fi predispus să mănânci mai multe alimente nesănătoase sau o cantitate mai mare de mâncare. Timpul scurt dintre ultima masă și ora de culcare va îngreuna digestia și astfel vei fi predispus la probleme gastrice și respiratorii.

×
Subiecte în articol: starea de sănătate birou munca la birou