x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Băutura care te ajută să slăbești 10 kilograme în trei săptămâni

Băutura care te ajută să slăbești 10 kilograme în trei săptămâni

06 Iul 2016   •   17:19
Băutura care te ajută să slăbești 10 kilograme în trei săptămâni

Cu toţii ne dorim să scăpăm de kilogramele care ne dau bătăi de cap peste noapte. Din păcate, nu se poate. Însă, am aflat de o băutură care ne poate ajuta să dăm jos 10 kg în 3 săptămâni. Sună grozav! Dar chiar poate fi adevărat, scrie ziarulring.ro.

Da! Această băutură chiar vă va ajuta să slăbiţi 3,5 kg pe săptămână! Însă, acest lucru nu se va întâmpla dacă vă înfruptaţi cu ciocolată, shaorma şi salam ori merdenele. Sau dacă staţi toată ziua în pat! Practic, această băutură grăbeşte procesul de slăbire, dar trebuie să aveţi grijă la ce mâncaţi şi să nu duceţi o viaţă sedentară.

Când trebuie consumată

Această băutură trebuie consumată în fiecare dimineaţă, cu o jumătate de oră înainte de micul-dejun, dar şi în fiecare seara, cu o oră înainte de culcare:

Iată ce ingrediente sunt necesare!

- apă,
- lămâie,
- ghimbir,
- mentă,
- soc,
- coaja de la două portocale.

Cum se prepară

Avem nevoie de 3 l de apă în care se pune zeama de la două lămâi. În această zeamă se adaugă două mâini de flori de soc şi câteva frunze de mentă, dar şi puţin ghimbir dat pe răzătoare. Apoi, se pun coji de portocală. Toate acestea se mută într-un borcan. Acesta se depozitează pe balcon, într-un loc în care soarele să aibă acces la el. După 7 zile, puteţi începe să beţi câte un pahar dimineaţa şi unul seara. Efectele nu se vor lăsa prea mult aşteptate!

×
Subiecte în articol: bautura slabit diete regim