x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Băutura recomandată de un nutriționist chinez care te scapă de o boală cumplită

Băutura recomandată de un nutriționist chinez care te scapă de o boală cumplită

26 Sep 2016   •   17:11
 Băutura recomandată de un nutriționist chinez care te scapă de o boală cumplită

Există o băutură recomandată de către un celebru nutriţionist din China despre care se spune că poate distruge cancerul şi vindecă multe alte afecţiuni grave. Aceasta este cunoscută sub numele de Miracle Drink. Află şi tu cum se prepară şi cum te poate ajuta, scrie clicksanatate.ro.

Unui bolnav de cancer pulmonar, pe numele său Lui Seto, i-a fost recomandată această băutură să o consume timp de 90 de zile. După această perioadă, pacientul a susţinut că s-a vindecat de cancer. De atunci, Miracle Drink a căpătat o notorietate fantastică şi oameni din întreaga lume a încercat-o.

Iată ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea acestei băuturi:

Ingrediente puţine şi ieftine

Acest suc nu este deloc costisitor. Pentru a-l putea prepara ai nevoie de sfeclă roşie, măr şi morcov.

Cum se prepară

Nu numai că este extrem de ieftină, dar această băutură miraculoasă se prepară şi foarte uşor.

Se spală bine sfecla, morcovul şi mărul, apoi se taie cubuleţe şi se pun în blender. Cu tot cu coajă. Se adaugă şi 50 de ml de apă plată.

Când se consumă

Această licoare nu poate fi păstrată deloc. Se consumă imediat ce a fost preparată. Este indicat să beţi sucul de sfeclă, morcov şi măr timp de trei luni, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

×
Subiecte în articol: cancer bautura