x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Beneficiile urzicilor pentru siluetă

Beneficiile urzicilor pentru siluetă

24 Apr 2016   •   17:19
Beneficiile urzicilor pentru siluetă

Îţi doreşti să slăbeşti, fără să ţii o dietă drastică? Acest lucru este posibil cu ajutorul urzicilor, considerate reginele verdeţurilor de primăvară, scrie clickpentrufemei.ro.

Urzicile sunt o adevărată comoară pentru sănătate şi siluetă, beneficiile lor fiind cunoscute încă din Antichitate. Conţin vitamine (A, complexul de vitamine B, C şi K), fier, potasiu, calciu, magneziu, zinc, fosfor, dar și aminoacizi.

Ajută în combaterea celulitei

Urzicilr sunt un remediu excelent pentru reducerea  inflamaţiilor din corp. Totodată, ajută la eliminarea toxinelor din ţesuturi, fiind eficiente contra celulitei. Trebuie să bei câte trei căni de ceai de urzici, neîndulcit, pe care îl obţii dintr-o lingură de plantă, la o cană de apă clocotită. Când prepari băutura, poţi să adaugi şi câteva frunze de mesteacăn şi flori de porumbar. Urmează cura timp de două luni.

Consumă cât de des poţi şi mâncăruri pe bază de urzici: supe, ciorbe, piure. Acestea sunt săţioase, deşi au un număr redus de calorii. Au şi un efect tonic, datorită vitaminelor şi mineralelor pe care le conţin.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro

×
Subiecte în articol: urzici silueta