x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Care sunt zodiile ghinioniste ale lunii septembrie

Care sunt zodiile ghinioniste ale lunii septembrie

25 Aug 2016   •   17:08
Care sunt zodiile ghinioniste ale lunii septembrie

Fiecare lună vine cu vești bune și vești rele pentru zodiile din horoscop. Dar în luna septembrie șase zodii se vor confrunta cu situații neplăcute pe toate planurile. Află dacă te regăsești și tu printre ele, scrie clickpentrufemei.ro.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Berbec

În această lună, nativii Berbec vor simți că ghinionul a dat peste ei. Nimic nu le va ieși așa cum vor, iar proiectele pe care le aveau în derulare nu se vor finaliza. Dar nu trebuie să-și piardă încrederea. Norocul va da peste ei în curând.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Taur

Cei născuți sub semnul zodiacal Taur vor suferi o mare dezamăgire în această lună, care vine din partea partenerului de viață și care nu-i va plăcea deloc. Nu trebuie să creadă că are ghinion în dragoste, ci trebuie să aibă încredere că soarele va răsări și pe strada sa.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Leu

Nativii zodiei Leu se vor confrunta în luna septembrie cu mai multe evenimente neplăcute. Acestea sunt prezente la locul de muncă, dar și acasă, și vin din partea persoanelor de la care nu se așteaptă. Le vor face față și vor trece peste aceste situații cu brio.

×
Subiecte în articol: septembrie zodii zodiac