x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Dieta cu smochine și oțet de mere. Slăbești sănătos

Dieta cu smochine și oțet de mere. Slăbești sănătos

18 Iun 2016   •   17:50
Dieta cu smochine și oțet de mere. Slăbești sănătos

Este vorba despre o cură de slăbire extrem de simplă, eficientă şi deloc costisitoare. Ai nevoie doar de smochine uscate şi oţet de mere. Ce spui, te tentează? Dacă da, citeşte articolul să vezi ce presupune acest regim de slăbire ce te va ajuta să scapi de kilogramele care îţi dau bătăi de cap de atâta timp, scrie ziarulring.ro.

Smochinele conţin 80% apă, 1% proteine şi 20% glucide. În plus, aceste fructe sunt o sursă bogată de vitamina A, B1, B2, C, PP. Ele mai au în compoziţie şi fier, fosfor, calciu, magneziu, sodiu.
Cele două alimente grăbesc slăbirea şi taie pofta de mâncare
Dacă vorbim strict de calorii, acestea au în jur de 200/100 de grame. Acestea sunt indicate în diete datorită acizilor graşi omega 3 şi omega 6. Se ştie despre ei că topesc rapid grăsimea, dar şi grăbesc arderile metabolice.
Pe de altă parte, şi oţetul este unul dintre alimentele cele mai recomandate în curele de slăbire. El accelerează slăbirea, dar şi taie pofta de mâncare.
Aşa că, nu ar trebui să vă mire că acest regim are la baza lui aceste două alimente miraculoase care vă vor ajuta să ajungeţi la silueta mult visată, iar colăceii de pe abdomen vor fi doar un vis urât.

×
Subiecte în articol: oţet otet de mere smochine dieta regim slabit