x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Diete sănătoase. Te lupți cu kilogramele în exces? Încearcă dieta disociată 3-3-3 !

Diete sănătoase. Te lupți cu kilogramele în exces? Încearcă dieta disociată 3-3-3 !

19 Oct 2016   •   09:11
Diete sănătoase. Te lupți cu kilogramele în exces? Încearcă dieta disociată 3-3-3 !

Toate dietele au ca scop scăderea în greutate însă cele disociate își propun, pe lângă acest rezultat și schimbarea metabolismului, astfel încât greutatea să rămână constantă pe viitor. Este acessta una dintre acele diete sanatoase pe care te poți baza?


Către aceeați țintă se îndreaptă și regimul disociat pe care vi-l propunem, care a devenit faimos în toată lumea datorită eficienței de care a dat dovadă. Față de alte diete, pe care poate le-ați încercat, aceasta are patru mari calități: slăbește rapid, nu este restrictivă, nu are efecte adverse importante și contribuie la schimbarea metabolismului.

Regimul alimentar disociat are la bază o combinare și un consum de alimente pe categorii, fără să le amestecăm și, cel mai important, fără să ținem cont de cantitate. Dacă urmați acest regim conform regulilor, puteți slăbi 5 kilograme în nouă zile, însă dacă doriți mai mult de atât, puteți prelungi acest regim până la trei luni și, garantat, veți avea o siluetă de invidiat!

Reguli de bază:

...................

Află toate detaliile acestie DIETE SANATOASE

×