x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare E uluitor cât de puternică este această băutură. Află cum se prepară sucul din castravete, lămâie și ghimbir și cum te ajută

E uluitor cât de puternică este această băutură. Află cum se prepară sucul din castravete, lămâie și ghimbir și cum te ajută

23 Iun 2015   •   23:38
E uluitor cât de puternică este această băutură. Află cum se prepară sucul din castravete, lămâie și ghimbir și cum te ajută

Intr-o dieta de slabire este important sa includeti alimente si bauturi, care au proprietati speciale si ajuta la detoxifiere si la pierderea in greutate rapid.

Un exemplu clar in acest sens este sucul de castravete, lamaie si ghimbir. Aceasta bautura are ca principale caracteristici arderea caloriilor si tratarea retentiei de lichide.

Cand vine vorba de a pierde in greutate sunt mai multe obiective pe care doriti sa le realizati, insa doua cele mai importante sunt reducerea sau prevenirea retentiei de lichide si arderea de grasimi. Cu aceasta bautura aveti posibilitatea sa beneficiati de toate substantele nutritive care va permit sa eliminati toxinele si sa ardeti grasimile.

Citește și Dieta cu hrişcă: slăbeşti 4 kg în 2 săptămâni

Atat lamaia cat si castravetele sunt doua alimente cu un continut ridicat de apa, fibre si potasiu (nutrienti si substante organice cu efecte de purificare si diuretice), iar daca adaugati la acestea si ghimbir, veti obtine un suc antioxidant care va accelera metabolismul.

In plus, trebuie sa stiti ca acestea au si proprietati diuretice si digestive, care va pot ajuta sa aveti un abdomen plat. Acum, ca stiti toate proprietatile acestui suc, nu ezitati sa-l preparati.

Află aici reteta de suc de castravete, ghimbir si lamaie

Alte titluri din Jurnalul Național
Dieta cu căpșuni îmbunătățește respirația. Află ce alte beneficii aduc sănătății tale
PSORIAZISUL. Ce trebuie să știi? Cum te protejezi PE TIMPUL VERII?




 

×