x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Iată cât de simplu se prepară cel mai eficient remediu pentru insomnie

Iată cât de simplu se prepară cel mai eficient remediu pentru insomnie

25 Apr 2016   •   13:35
Iată cât de simplu se prepară cel mai eficient remediu pentru insomnie

Insomnia este o problemă din ce în ce mai des întâlnită, care afectează atât femeile cât și bărbații, indiferent de vârstă. Printre factorii care cauzează această tulburare se pot enumera depresia, anxietatea, stresul și anumite medicamente.

Din fericire, problema poate fi soluționată cu ajutorul unui remediu 100% natural, care are un gust delicios, este incredibil de eficient și are un efect rapid.

Iată despre ce este vorba:

Bananele, în special coaja acestora, au un conținut ridicat de potasiu și magneziu. Această combinație de minerale relaxează mușchii, ajutându-ne să adormim mai ușor. Pentru a prepara ceaiul de banană ar trebui să folosim banane organice, pentru a ne feri de pesticide.

Potrivit healthyfoodteam.com, băutura se prepara în numai 10 minute și trebuie consumată cu o oră înainte de a merge la culcare. Aveți nevoie de:

  • 1 banană
  • 1 pahar cu apă
  • Scorțișoară (opțional)

Începeți prin a înlătura capetele bananei. Tăiați-o în felii de 1 cm grosime, puneți-le într-un ibric și turnați apa pe deasupra. Fierbeți pentru 10 minute, strecurați lichidul și adăugați, dacă doriți, scorțișoară pentru a îmbunătăți gustul.

×
Subiecte în articol: insomnie tratament insomnie banana