x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Leacul natural care ține țânțarii la distanță

Leacul natural care ține țânțarii la distanță

14 Iul 2016   •   10:28
Leacul natural care ține țânțarii la distanță

Cu toate știrile apărute despre virusul Zika, nu e de mirare că există temeri cu privire la țânțari. Din fericire, ai la-ndemână o soluție din ingrediente naturale, ca să le vii de hac și să-i ții departe de locuința ta, scrie clickpentrufemei.ro.

Leacul pe care ți-l propunem este sigur, eficient și, spre deosebire de produsele din comerț care au substanțe chimice în compoziție, remediul se obține din doar două ingrediente: oțet de mere și pătrunjel proaspăt sau uscat.

Oțetul de mere are beneficii incredibile pentru sănătate. Știai că este bogat în vitamine și minerale și că este și un aliment-minune pentru piele? De exemplu, dacă ai suferit o arsură solară, oțetul de mere calmează pielea și evită exfolierea ei.

Cu oțet de mere se poate face și un demachiant natural. Se amestecă o jumătate de ceașcă de oțet de mere cu o ceașcă de apă. După ce ai omogenizat bine ingredientele, aplică soluția pe ten cu dischete demachiante. Nu doar că elimină murdăria și estompează acneea, dar soluția hidratează, de asemenea, pielea și diminuează pistruii și petele.
De ce ai nevoie pentru leacul contra țânțarilor

O mână de frunze de pătrunjel proaspăt (sau 3 linguri de pătrunjel uscat)

O cească oțet de mere

×
Subiecte în articol: tantari leac natural