x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Afinele întăresc venele

Naturisme. Afinele întăresc venele

17 Dec 2016   •   21:36
Naturisme.  Afinele întăresc venele

Funcţionarea bună şi elasticitatea venelor, capilarelor şi vaselor limfatice sunt asigurate şi de capsulele Venostim. Firma de produse naturale a cercetat şi a stabilit formula potrivită pentru aceste deziderate amestecând extracte de afin, de castane, de lămâi şi diosmină, combinaţia având şi vitamina C. Consolidarea pereţilor vaselor duce la îmbunătăţiri în varice, hemoroizi, în suferinţa de picioare grele cu dureri şi cârcei.

Plante care cresc autoapărarea organismului

Comprimatele masticabile de Echina Vit.C conţin extracte de fructe de cătină, de roiniţă, de măceşe, de echinaceea, de zmeur, de dovlecel, de seminţe degresate de in. Produsul creşte capacitatea de apărare a organismului în perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală şi se îmbunătăţeşte calitatea vieţii. Cu produsul acesta naturist se menţine buna funcţionare a aparatului respirator în perioadele reci.

Hipertensiunea ţinută în frâu

Hipertensiunea este o boală cronică, deci tratamentul e necesar zilnic pe tot parcursul vieţii. Cu atât mai mult este binevenită o soluţie naturală, iar capsulele Tensonorm înseamnă un amestec  de plante fără nici un ingredient chimic. Acest produs natural este recomandat şi în tulburările de ritm cardiac din cauze nervoase, fiind potolite şi extrasistolele.

 

×