x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Planta campioană a imunităţii

Naturisme. Planta campioană a imunităţii

28 Aug 2016   •   10:23
Naturisme. Planta campioană a imunităţii
Sursa foto: AlexRaths/Getty Images/iStockphoto

Echinaceea este recunoscută ca planta care stimulează la cotele cele mai înalte imunitatea. Tocmai de aceea capsulele Echinacea&Zinc sunt recomandate pentru a întări “armata” de apărare a organismului la cei care au dese îmbolnăviri de gripă, răceli, viroze respiratorii. Combinaţia inspirată dintre echinacea şi importantul zinc îşi probează eficienţa în infecţiile provocate atât de virusuri, cât şi de bacterii sau ciuperci.

Arnica împotriva contuziilor

Edemele aduc necazuri multor oameni; se acumulează lichid în ţesuturile care se umflă. Produsul natural Arnica Gel luptă cu aceste apariţii ale apei sub piele şi scurtează durerile provocate de contuzii. În cazul unor mişcări greşite cu instalarea de umflături, entorse, este bine să se facă masaje uşoare cu gelul din planta de arnică.

Luptă cu “rugina” din organism

Inamicii permanenţi ai organismului sunt radicalii liberi care aduc stresul oxidării şi deschid poarta îmbătrânirii precoce şi bolilor. Capsulele Revital sunt eficiente în stările de oboseală, slăbiciune, epuizare, ele cresc performanţele fizice şi mentale, se utilizează şi în încercările de slăbire şi în curele de dezintoxicare. Acest antioxidant eficient conţine pulbere de Aloe Vera, de Spirulină, de frunze de Ceai Verde, din pulbere de boabe de Cafea Verde.

Urzica ne scapă de anemie

Capsulele din produsul naturist Urzica&Vitamina C tonifică organismul slăbit de anemia feriprivă, dar epurează corpul şi de nedorite toxine. Produsul din urzică este recomandat şi în pietrele la rinichi, dar şi în hemoragii.

×