x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Poţi scăpa de punctele negre rapid şi uşor

Poţi scăpa de punctele negre rapid şi uşor

16 Sep 2016   •   20:30
Poţi scăpa de punctele negre rapid şi uşor
Sursa foto: pixabay.com

Un ten curat şi frumos este dorit de orice femeie, iar un mod sigur şi cu rezultate imediate este să fie îngrijit zilnic, în mod permanent. Punctele negre sunt una dintre problemele cel mai des întâlnite, care apar din diverse motive. Există mai multe metode simple şi uşoare, care se poteprepara acasă oricând. Aveţi mai jos două din acestea.

Pentru prima reţetă este nevoie de o lămâie, miere de albine şi zahăr alb. Se taie o lămâie pe jumătate şi se pune mierea pe suprafaţa tăiată, apoi se adaugă zahărul. Cu o jumătate de lămâie se masează uşor, prin mişcări circulare, zonele cu puncte negre. Faceţi acest lucru o dată pe săptămână, scrie sursata.ro.

Pentru ce-a de-a doua, trebuie să aveţi vaselină şi folie de plastic. Se aplică vaselina peste zonele cu probleme, apoi se pune folia de plastic. Se ia un prosop fierbinte şi se aşează pe faţă. Se lasă câteva minute să acţioneze şi se elimină impurităţile cu disculeţe demachiante. Această metodă poate fi aplicată, cel mult, de două ori pe lună. 

În ambele cazuri, tratamentele trebuie efectuate imediat după duş.

×