x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Rețete naturiste din stafide pentru o inimă sănătoasă. În ce alte boli te ajută?

Rețete naturiste din stafide pentru o inimă sănătoasă. În ce alte boli te ajută?

24 Mai 2014   •   09:06
Rețete naturiste din stafide pentru o inimă sănătoasă. În ce alte boli te ajută?

Puterea de vindecare a stafidelor este nebanuita. Nu va imaginati cat de utile sunt aceste fructe uscate pentru corpul uman!

Gustul dulce al strugurilor uscati sau a stafidelor, dupa cum se mai numesc, poate lupta cu multe boli, daca stiti cum sa faceti anumite licori.

Gripa si raceala, care provoaca tuse, poate fii oprita in cel mai scurt timp daca faceti sirop de casa din stafide. Pentru a prepara aceasta reteta usoara din medicina populara, care se aplica de secole, aveti nevoie de 100 g stafide. Peste ele se va turna o ceasca de apa clocotita, se lasa mai mult de 10 minute dupa care se strecoara.

Se indeparteaza coaja unei cepe foarte mici si se stoarce sucul intr-o lingura. Sucul de ceapa se adauga la zeama de stafide si se amesteca.

Lichidul ar trebui sa fie impartit in 3 si se bea fiecare parte, inainte de masa principala. Este de dorit ca aportul de sirop sa fie baut inainte cu 35 de minute de consumul alimentelor.

Tratamentul se continua pana la vindecarea completa si tusea nu lasa nici o urma.

Purificarea ficatului cu stafide delicioase va arata ca o joaca de copil, asa ca nu asteptati si incepeti sa aveti grija de sanatatea dvs.

Spalati sub jet de apa 1/2 ceasca de stafide..........................

Citește continuarea și află leacuri cu stafide și pentru bolile ficatului si ale inimii, pe RevistaFelicia.Ro
 

×