x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediu pentru diabet, care vine direct din natură. Un fruct uluitor vine în ajutorul diabeticilor

Remediu pentru diabet, care vine direct din natură. Un fruct uluitor vine în ajutorul diabeticilor

24 Apr 2017   •   16:08
Remediu pentru diabet, care vine direct din natură. Un fruct uluitor vine în ajutorul diabeticilor

Remediu pentru diabet. Îl afli, surprinzător, într-un fruct despre care până nu demult se spunea că e interzis diabeticilor!

Fie că se află în stare proaspătă sau congelată, nu există niciun dubiu că acest fruct popular are proprietati de sănătate deosebite. Existența lui își are originea în Europa în secolul al 18-lea și este rodul grădinarilor olandezi, care au modificat două specii ale unui fruct parfumat, dar mai puțin productiv, care creșteau în America de Nord și Chile. Fructele hibridului creat acum 200 de ani sunt o sursă excelentă de vitamina C și mangan, și de asemenea conțin cantități de acid folic (B9) și potasiu.

Remediu pentru diabet, din natură

Aceste fructe sunt foarte bogate în antioxidanți și compuși de plante, și pot avea beneficii pentru sănătatea inimii și pentru controlul zahărului din sânge.

Leacul miraculos pentru gastrită și ulcer diabetic
Usturoiul zdrobit, medicament natural pentru zeci de boli. Ce tratează?
Efect uimitor! Ce se întâmplă dacă bei SUC de ȚELINĂ, dimineața pe stomacul gol 

Astăzi, există zeci de soiuri ale acestei plante. Ele se clasează printre primele 10 fructe și legume pentru conținutul antioxidant. Studii recente privind conținutul de antioxidant al acestora ne furnizează dovezi și mai puternice cu privire la capacitatea lor de a reduce riscul de boli cardiovasculare. De asemenea, confirmă că este indicat cu prisosință în diabet.

.................

Citște mai departe și află numele acestui fruct uluitor și cum trebuie introdus corect în alimentație, planul de dietă pentru sănătoși și bolnavi

×