x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediul care curăță plămânii, calmează tusea și ține virozele la distanță

Remediul care curăță plămânii, calmează tusea și ține virozele la distanță

27 Noi 2015   •   14:35
Remediul care curăță plămânii, calmează tusea și ține virozele la distanță

Numeroase studii au arătat că ovăzul este unul din cele mai nutriționale alimente, conținând lecitină, vitaminele A și B, proteine, aminoacizi, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu și iod.

Potrivit HealthyFoodHouse.com, terciul de ovăz este extrem de benefic în perioada de recuperare după operații, dar și pentru persoanele care suferă de ulcer gastric, boli renale sau au un nivel al zahărului în sânge peste limitele normale.

Tratamentul următor poate înlocui medicamentele pentru gripă și răceala și va ajuta să vă întăriți sistemul imunitar. Mai exact, acest remediu alternativ este util în cazuri de tuse acută, în special pentru copii. După ce vor consuma o singură ceașcă, cei mici vor scăpa de secrețiile nazale și mucus.

Ingrediente:
1 ceașcă cu ovăz
1 ceașcă cu apă
1 ceașcă cu zahăr
*ceașca utilizată ar trebui să aibă aproximativ 200 ml

Cantitatea preparată ar trebui să fie suficientă pentru 4-5 zile.

Metodă de preparare:
Spălați fulgii de ovăz și adăugați într-un recipient suficient de mare ingredientele. Puneți amestecul pe foc și lăsați-l să fiarbă timp de câteva minute.
Se recomandă să pregătiți tratamentul seara și să îl lăsați până dimineața. Strecurați și păstrați lichidul într-un recipient de sticlă la frigider.


Utilizare
Timp de 40 de zile, administrați-i copilului 30 de ml de mixtură pe stomacul gol. După o pauză de 15 zile, repetați procedura.
Acest tratament incredibil va întări sistemul imunitar al celor mici care nu vor mai fi predispuși la gripe și răceli. 

×