x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Scapă ușor de celulită. Cum să arăți impecabil la plajă

Scapă ușor de celulită. Cum să arăți impecabil la plajă

12 Iul 2016   •   22:16
 Scapă ușor de celulită. Cum să arăți impecabil la plajă

Deoarece este perioada în care se merge la mare, ștrand sau piscină, trebuie să avem un corp de invidiat, mai bine spus, perfect, lipsit de celulită și vergeturi, scrie clickpentrufemei.ro.

Celulita este formată din celule adipoase, care sunt depozitate sub piele și care are un aspect distinct, la fel ca suprafața adâncită a coajei de portocală.

Cauzele apariției celulitei pot fi genetica, modificările hormonale din organism, dar și stilul de viață nesănătos. Acestea sunt considerate principalele cauze. Dar celulita poate fi combătută cu ajutorul unei aliment, care este natural și eficient. Acesta este oțetul de mere.

Oțetul de mere ajută la eliminarea celulitei deoarece este bogat în minerale, potasiu, magneziu și calciu. Toate aceste elemente joacă un rol cheie în eliminarea toxinelor și a retenției de apă din jurul coapselor și a stomacului.

Puterile vindecătoare ale oțetului de mere sunt cunoscute și datează încă din vremea Egiptului Antic, Greciei și Romei. În plus, era folosit pentru a combate balonarea și celulita, în timp ce ajuta la slăbit și la eliminarea grăsimii care se depozitează și se transformă în celulită.
Iată ce trebuie să faci:

1. Amestecă un pahar de oțet de mere cu două de apă. Dacă vrei, poți adăuga și o lingură de miere. Aplică acest amestec pe zonele afectate de celulită și lasă-l să acționeze jumătate de oră, după care clătești cu apă călduță. Repetă acest tratament de două ori pe zi până ajungi la rezultatele dorite.

2. În mod alternativ, combină două pahare cu oțet de mere și două de apă și aplică pe zonele unde este prezentă celulita. Înfășoară zona cu folie de plastic și pune peste ea un prosop și lasă-l să acționeze o oră. La final, îndepărtează prosopul și folia de plastic și clătește cu apă călduță. Repetă acest tratament o dată pe zi și celulita va fi eliminată complet.

×
Subiecte în articol: celulita plaja