x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. BURUIANA din șanțuri, care VINDECĂ SPONDILOZA CERVICALĂ

Tratamente naturiste. BURUIANA din șanțuri, care VINDECĂ SPONDILOZA CERVICALĂ

01 Aug 2017   •   14:27
Tratamente naturiste. BURUIANA din șanțuri, care VINDECĂ SPONDILOZA CERVICALĂ

Cea mai răspândită plantă din lume este ignorată de cei mulţi dintre noi, din cauza faptului că puţini îi cunosc proprietăţile şi uimitoarea capacitate de vindecare.

Puţini ştiu că această buruiană care se agaţă de haine are puterea de a curăţa rapid şi eficient toxinele din organism datorită proprietăţilor detoxifiante, anticancerigene, antimicrobiene sau antiinflamatoare.

Este vorba despre brusture (captalan, lipan) care creşte din primavară şi până toamna pe toate şanturile, pe maluri de râuri sau prin păduri, considerat unul dintre cele mai eficiente leacuri în detoxifierea organismului.

Pe lângă proprietăţile sale curative de necontestat, rădăcina de brusture este considerată una dintre cele mai sigure plante pentru sănătate, întrucât până în prezent nu s-au descoperit efecte secundare ale acesteia în organism.

Una dintre cele mai apreciate beneficii ale acestei plante pentru sănătate este puterea sa de vindecare totală a spondilozei cervicale.

Iată cum se prepară cel mai eficient tratament pentru spondiloză, pe bază de brusture:

................

Află mai departe RETETA VINDECATOARE

 

×
Subiecte în articol: brusture