x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Cum să elimini definitiv bătăturile în mod natural

Tratamente naturiste. Cum să elimini definitiv bătăturile în mod natural

13 Mai 2019   •   17:42
Tratamente naturiste. Cum să elimini definitiv bătăturile în mod natural

Bătătura este o zonă de piele îngroșată care a devenit relativ tare și uscată datorită efortului de presiune repetată, frecare sau alte iritații. Exiară tratamente naturiste pentru asta?

Întrucât contactul repetat este esențial pentru formarea bătăturilor, ele se găsesc în cea mai mare parte pe picioare din cauza mersului frecvent.

Bătăturile nu sunt în general dăunătoare, dar uneori pot duce la alte probleme, cum ar fi infecția sau ulcerația pielii.

Puteți să scăpați cu ușurință de bătături în mod natural. (PM)

Tratamente naturiste. Cum să elimini bătăturile complet natural

Aveţi bătături? Dacă pantofii nu sunt destul de comozi, ceea ce se întimplă destul de des, s-ar putea să apară acele porțiuni de piele moartă, îngroşată, care provoacă dureri la mers. Bătăturile sunt, de fapt, modul în care pielea se apără în fața agresiunii repetate cauzate de frecarea şi presiunea pantofilor.

Pentru a ameliora disconfortul, acoperiţi-le cu un pansament moale, special pentru bătături, pe care îl puteti cumpăra din farmacii. Un alt truc util ar fi să vă căutaţi o altă pereche pantofi, care să permita degetelor să se mişte cu uşurintă.

Pentru înmuierea şi înlăturarea bătăturilor:

1. Înmuiaţi-vă piciorul în apă caldă timp de 20 de minute.

2. Tăiaţi un pătrătel din coaja unui ananas şi aplicati partea moale direct pe bătătură. Utilizaţi un pansament sau un tifon pentru a ataşa pătrățelul de bătătură, apoi puneti-vă o şosetă de bumbac şi tineti-o peste noapte.

...................

Citeste continuarea AICI

×