x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trei rețete ușoare pentru un corp plin de energie

Trei rețete ușoare pentru un corp plin de energie

08 Apr 2016   •   11:22
 Trei rețete ușoare pentru un corp plin de energie

Când ne trezim dimineața, ne simțim obosite și nu vrem să ne dăm jos din pat. Măcar o dată ți s-a întâmplat și ție. Pentru a ne reveni, de fiecare dată bem o ceașcă cu cafea în speranța că ne va trezi. Cu toate acestea, cafeaua nu este cea mai bună metodă, scrie clickpentrufemei.ro.

În timp ce dormi, corpul lucrează și comunică cu acizii din organism. Prin urmare, când te trezești dimineața, copul este cel mai acid, motiv pentru care ai o stare de oboseală și epuizare. Datorită faptului că, cafeaua este produs acid, ideea de a o consuma dimineața se dovedește a nu fi prea benefică pentru organism. În schimb, ar trebui să începem ziua cu produse alcaline. În scopul de a menține un nivel de Ph echilibrat, este esențial să se consume băuturi alcaline.
Iată 3 rețete ușoare și rapide din 3 ingrediente care energizează corpul:

Stimularea sistemului digestiv

În cazul în care corpul tău este stimulat să lucreze încă de la începutul zilei, va fi capabil să funcționeze cu ușurință pe tot parcursul zilei. De aceea, este foarte important să se asigure o bună funcționare a sistemului digestiv, pentru a evita senzația de oboseală și lene.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: energie vitamine