x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 5 tipuri de abdomene care te scapă de burtică

5 tipuri de abdomene care te scapă de burtică

de Oana Antonescu    |    24 Feb 2009   •   00:00

Când te uiţi în oglindă şi constaţi că nu mai ai abdomenul la fel de plat şi de bine conturat ca odinioară, primul tău gând este să începi un program riguros de abdomene.



O decizie înţeleaptă, pentru că, într-adevăr, abdomenele te vor ajuta să scapi de stratul adipos. Dar această dorinţă de a elimina grăsimea de pe abdomen depăşeşte de multe ori condiţia fizică a celor care nu fac mişcare în mod regulat. Aşa se ajunge la situaţia în care musculatura abdominală este suprasolicitată de exerciţiile cu o dificultate prea mare pentru nivelul de pregătire fizică şi ne alegem cu neplăcuta febră musculară.

Pentru antrenamentul musculaturii abdominale există mai multe tipuri de abdomene, de dificultate diferită. Specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, ne sfătuieşte să începem programul de abdomene cu cele clasice, care au un nivel mic de dificultate. Abia după 5-6 antrenamente putem trece la cele de dificultate medie, iar pentru a ajunge la cele dificile sunt necesare chiar mai multe antrenamente.
 
Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro


×
Subiecte în articol: armonia trupului