x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Ela Crăciun şi Fundaţia Mereu Aproape au grijă ca micuţii nevoiaşi să înceapă şcoala cu bine

Ela Crăciun şi Fundaţia Mereu Aproape au grijă ca micuţii nevoiaşi să înceapă şcoala cu bine

09 Sep 2013   •   14:01
Ela Crăciun şi Fundaţia Mereu Aproape au grijă ca micuţii nevoiaşi să înceapă şcoala cu bine

“Trimite un copil la școală” este o acțiune a campaniei “Vreau să fiu demn” desfășurată de Ela Crăciun, ambasadorul campaniei împreună cu Fundația Mereu Aproape. Copii mai puțini norocoși care se pregătesc să înceapă școala vor fi ajutați să primească rechizite, manuale și cărți, astfel încât ghiozdanul lor să fie pregătit cu tot ce trebuie pentru un an școlar plin de rezultate bune.

În acest sens, acțiunea este susținuta cu rechizite de Diverta, iar Editura All donează  manuale școlare, cărți și materiale auxiliare. Toate acestea vor ajunge către copii din toată țara care se află în familii cu condiții precare dar care își doresc să trăiască demn. Oricine poate ajuta și poate dărui o bucurie unui seamăn. Cazurile implicate în această campanie sunt făcute publice pe site-ul fundatiamereuaproape.ro

”Suntem foarte aproape de începerea noului an școlar, moment important pentru părinți și copii. Le pregătim ghiozdanul cu cărți, caiete, rechizite, le pregătim uniforma și ne străduim să nu le lipsească nimic. Și totuși... mai avem o datorie civică: oare toți copiii sunt pregătiți la fel de bine, sau măcar bine, pentru a împărtăși aceeași bucurie? Cu toții știm că nu toți părinții au posibilatea financiară să-și pregătească copiii de școală și vă chemăm pe dumneavoastră, pe cei cu posibilități, pe cei cărora vă pasă de copiii societății noastre, să le dăm o șansă. Șansa de a învăța, șansa de a se bucura, șansa de a se integra in societate.”, a declarat Ela Crăciun.

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul.








×