x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Exercitii pentru brate de felina

Exercitii pentru brate de felina

24 Ian 2006   •   00:00
ARMONIA TRUPULUI
Bratele groase confera un aspect inestetic corpului nostru. Cu ajutorul catorva exercitii fizice, executate de doua-trei ori pe saptamana, putem ajunge in scurt timp sa avem bratele dorite.

Impreuna cu specialistul in elaborarea programelor de fitness si nutritie Luiza Bucur (foto), de la FC National Fitness Center, va propunem o serie de astfel de exercitii. Ele pot fi facute pe saltea, cu ajutorul ganterelor, al saculetilor cu nisip de 0,5 kg, care se ataseaza la maini. "Ganterele pot fi inlocuite cu sticle cu apa sau cu nisip. Greutatile trebuie sa fie mici, de 1 kilogram, maximum 1,5 kilograme, iar numarul de repetari trebuie sa fie mare. De asemenea, putem sa variem programul de antrenament folosind aparatele de fitness de la sala (10-20 de minute). Rezultatele exercitiilor pentru tonifierea bratelor se vad relativ repede – in aproximativ trei saptamani. Pentru a avea efectul scontat, fiecare exercitiu trebuie repetat de 20 de ori, in doua-trei serii", ne sfatuieste specialistul Luiza Bucur. La sfarsitul antrenamentului este recomandat sa facem miscari de stretching pentru brate.


1 Cu picioarele departate, bratele ntinse n fata, ncrucisati bratele n ritm alert


2 StAnd departat, cu bratele ntinse lateral ridicati bratele


3 Cu picioarele departate si spatele drept, rotiti pumnii de cAte 40 de ori n fiecare sens


4 Cu picioarele departate si palmele sprijinite pe solduri, ridicati umerii


5 Cu saculeti de nisip atasati la maini, ridicati bratele lateral pana la nivelul umerilor si reveniti in pozitie initiala


6 Cu gantere in maini, indoiti alternativ bratele


7 Culcat pe spate, cu bratele intinse si picioarele indoite, coborati lent ganterele si reveniti in pozitia initiala.

×
Subiecte în articol: bratele armonia trupului