x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Fii voluntar în Caracal

Fii voluntar în Caracal

02 Oct 2014   •   12:28
Fii voluntar în Caracal

Vino “Sub acelaşi acoperiş” cu noi! Habitat for Humanity România te cheamă ca voluntar în Caracal la Big Build 2014. Vino să dai o mână de ajutor celor 200 de părinţi şi copii ce locuiesc în Ghetoul Carpaţi din Caracal.

În Ghetoul Carpaţi din Caracal sunt două blocuri, construite în anii '60. Blocurile se află într-o stare avansată de deteriorare şi au nevoie de renovare completă, inclusiv de instalaţii sanitare, electricitate şi canalizare, izolare termică şi de amenajare a teritoriului.

Nevoia urgentă este de a repara acoperişul celor două blocuri.

Intervenţia în comunitate va începe odată cu BIG BUILD 2014. Între 6 şi 10 octombrie, împreună cu voluntari din ţară şi din străinătate, va fi reparat acoperişul unuia dintre cele două blocuri. Intervenţia în Caracal este cuprinsă în proiectul zefiR. “Împreună pentru puterea de acţiune”, prin finanţarea căruia se va renova unul dintre blocuri.

Ajutorul tău va schimba viaţa unei familii. Vino alături de noi să îi ajutăm să nu le mai plouă în casă.

Ce vei face: ne vei ajuta la transportarea materialelor (ţiglă, lemn, OSB), tăiarea lemnului şi OSB-ului cu circulara sau fierăstrăul de mână, vopsirea elementelor din streaşină, montarea schelelor etc.

Cum poţi participa ? Înregistrează-te pe site-ul www.bigbuild.ro. Tot acolo vei găsi informaţii suplimentare.

Voluntarii pe şantierele Habitat for Humanity România nu au nevoie de abilităţi speciale. Ei sunt coordonaţi pas cu pas de către echipele de specialişti ai organizaţiei.
 

×