x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Trucuri simple pentru a te calma rapid

Trucuri simple pentru a te calma rapid

30 Sep 2017   •   17:38
 Trucuri simple pentru a te calma rapid

Stresul, sarcinile de la muncă, treburile casnice sau chiar relația cum cei din jur îți pot furniza resurse pentru a-ți ieși din minți. Adoptă o atitudine pozițivă și află micile trucuri ce te vor ajuta să treci peste orice problemă cu tactică și calm, scrie clicksanatate.ro.

Sigur ți s-a întâmplat și nu doar odată să îți ieși din minți și să simți nevoia de a striga sau de a arunca cu obiecte împrejur doar pentru a trece peste un atac de nervi.

Orice sentiment este indicat a-l exterioriza astfel încât să îți menții sănătatea fizică și psihică în parametri normali.

Îți prezentăm câteva trucuri de care să beneficiezi pentru a face față unui episod stresat din viața ta și pentru a evita excesele de furie.
Apelează la masaj

Da, sigur îți surâde ideea dar nu crezi că are vreun efect, ei bine, trebuie menționat faptul că pe toată suprafața corpului uman sunt puncte reflexogene ce masate corespunzător te pot ajuta să îți restabilești echilibrul interior.

Dacă te confrunți cu o durere de cap, masajul tâmplelor este soluția cea mai potrivită pentru a elimina tensiunea din zona respectivă și pentru a-ți însenina ziua.

×
Subiecte în articol: nervi cadere nervoasa stres masaj