x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Auto news

27 Iul 2007   •   00:00

Diesel ecologic. Incepănd cu mijlocul anului 2008, Audi va introduce cea mai ecologică tehnologie diesel pe modelele sale de serie. Noile motoare TDI, cu sistemul de emisii foarte scăzute, combină performanţele spontane şi puterea superioară a propulsoarelor TDI actuale cu un consum de combustibil excelent şi emisii incomparabil de scăzute.Â

Colt. Incepănd cu iulie, in Romănia e disponibil modelul 2008 pentru Colt (MY08). Maşina a fost imbunătăţită, atăt varianta in cinci uşi, căt şi cea in trei uşi (CZ3) fiind schimbate atăt ca aspect exterior, căt şi ca dotări. Astfel, variantele Invite şi SAM au primit comanda audio pe volan, iar pentru pachetele SAM au fost introduse proiectoarele de ceaţă. La acestea se adaugă multiple schimbări de design.

Trabantiştii. Zeci de trabantişti din ţară şi din străinătate s-au intălnit sămbătă la Odorheiu Secuiesc, pentru a marca implinirea a 50 de ani de la ieşirea primului Trabant pe porţile producătorului din Germania estică. Participanţii la această manifestare au venit din toate colţurile ţării, dar şi din Elveţia, Ungaria şi Slovacia.

Erată. In prezentarea modelului Mitsubishi Grandis de săptămăna trecută, preţul de 28.435 a fost trecut drept preţ DDP. Este vorba, de fapt, de preţul fără TVA.

×
Subiecte în articol: auto