x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Chevrolet Trax, la Paris

Chevrolet Trax, la Paris

16 Aug 2012   •   19:37
Chevrolet Trax, la Paris

Chevrolet a inventat SUV-ul cu peste 75 de ani in urma, odata cu lansarea modelului Suburban Carryall, in 1935. Peste doar cateva saptamani, nou-noutul Chevrolet Trax va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, pe 27 septembrie. Trax va intregi oferta Chevrolet de SUV-uri, alaturi de modelul Captiva.

Noul SUV de dimensiuni mici ofera spatiu suficient pentru cinci persoane. Va asigura o dinamica de conducere in concordanta cu cerintele urbane, dar va oferi, atunci cand este necesar, posibilitatea de a conduce pe teren accidentat.

Gama de motoare va include o unitate pe benzina cu supraalimentare de 1,4 l, un motor pe benzina de 1,6 l, precum si un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzina de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza, dezvolta o putere de 140 cp (103 kW) si genereaza un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tractiune integrala este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzina de 1,4 l sau diesel de 1,7 l. Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp (96 kW) si un cumplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuala sunt echipate cu sistem Start/Stop.

Evident, Trax ofera posibilitati multiple de depozitare. Pe langa portbagaj, care are un volum de 358 l, acestea includ diverse compartimente, deasupra si pe ambele laturi ale consolei centrale, precum si o cuva disponibila sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spatiu suplimentar pentru depozitare.

×