x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

28 Mai 2009   •   00:00
Evenimente
Sursa foto: Ana Ramona Anghel/JURNALUL NAŢIONAL

Peformanţe. Venind în întâmpinarea noilor cerinţe ale consumatorului român în materie de electrocasnice, s-a inaugurat la 19 mai primul magazin cu acest specific, aflat în incinta City Mall din Bucureşti. Denumit Home & Cook, magazinul pare a fi o bucătărie dotată cu produse la cele mai înalte standarde.



Poate fi considerat un ajutor de nădejde pentru gospodine, care vor avea parte de o surpriză plăcută, regăsind produse sănătoase pentru gătit, articole de îngrijire personală, dar şi pentru păstrarea casei în cele mai bune condiţii. Printre multitudinea de produse, se găsesc şi aparate de gătit la aburi, care oferă consumatorului încrederea că preparatele culinare îi vor satisface cele mai exigente gusturi şi cerinţe, oferindu-i o masă plină de gust şi savoare, prin păstrarea calităţilor nutritive ale alimentelor, dar şi aparate pentru pregătit pâine, ce promit o aromă „ca la mama acasă". (A.R.A)

ÎN ŢARĂ
30 mai-1 iunie. Colecţii şi jucării. Bucureşti. Târgul de 1 Iunie, de la Muzeul Ţăranului Român, îi invită pe copii la diverse ateliere de lucru.  
3-7 iunie. TIBCO. Bucureşti. La Romexpo sunteţi aşteptaţi la Târgul Internaţional de Bunuri de Consum, în care veţi găsi şi produse pentru bucătărie.

 28-31 mai. ExpoCasa. Bacău. În Sala Olimpică din Bacău are loc o expoziţie de amenajări interioare şi exterioare. Nu vor lipsi mobilierele şi accesoriile pentru bucătărie. (C.D.)

 ÎN LUME
26-31 mai. Săptămâna mâncării şi a vinului. Houston, Texas. Vor fi prezenţi numeroşi bucătari şi 500 de producători de vin din lumea întreagă.

 28-29 mai. HoReCa Bogota. Bo­go­ta. Columbia. Îşi dau întâlnire profesioniştii din domeniul Horeca, pentru a discuta noile tendinţe în serviciile din acest domeniu. 

31 mai-19 iunie. Săptămâna restaurantelor. Palm Springs, Ca­lifornia. Se deschide o expoziţie de preparate culinare de la peste 100 de restaurante. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda