x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Forumula 1: Accident grav în calificări la Monte Carlo.

Forumula 1: Accident grav în calificări la Monte Carlo.

28 Mai 2011   •   13:52
Forumula 1: Accident grav în calificări la Monte Carlo.

Pilotul mexican Sergio Perez (Sauber-Ferrari) a fost implicat intr-un grav accident in ultima parte a calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, care au fost intrerupte cu doua minute inainte de final.

Perez a pierdut controlul monopostului imediat dupa faimosul tunel monegasc si s-a ciocnit puternic de un zid de protectie in Noua Sicana, informeaza site-ul f1-live.com. Acesta s-a izbit puternic de un parapet dupa ce partea din spate a masinii s-a ridicat de la sol din cauza denivelarilor de pe circuit. "A abordat tunelul pe partea gresita si cind a venit pe zona de frinare a venit cu masina bracata", a comentat Martin Brundle, fost pilot de Formula 1. In exact acelasi loc a mai avut loc un accident in antrenamentele din aceasta dimineata, dar cel implicat, Nico Rosberg, a plecat pe picioarele lui de la locul incidentului.

A fost nevoie de interventia medicilor de pe ambulanta pentru a-l scoate pe Perez din masina. Potrivit ultimelor informatii, pilotul a vorbit cu medicii de pe ambulanta.

Mexicanul are doar doua puncte in clasamentul general si ocupa pozitia a 14-a in clasamentul general. Cea mai buna clasare a acestuia a fost locul 9 etapa trecuta, in Marele Premiu al Catalunyei.

×
Subiecte în articol: accident formula 1 auto&moto sergio perez