x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Primul weekend din octombrie vine cu ploi. Vezi prognoza pe trei zile

Primul weekend din octombrie vine cu ploi. Vezi prognoza pe trei zile

30 Sep 2011   •   07:34
Primul weekend din octombrie vine cu ploi. Vezi prognoza pe trei zile

Octombrie debuteaza cu un weekend ploios, dar temperaturile maxime raman totusi cu valori ridicate pentru aceasta perioada. Chiar daca soarele va incalzi atmosfera cu 29 de grade Celsius chiar si pe 1 octombrie, ploile prognozate de meteorologi, atat in Capitala cat si in restul tarii, ne vor mai racori si vom simti cu adevarat sezonul in care ne aflam.

Vezi prognoza pentru urmatoarele trei zile:

Vineri

In Capitala, cerul va prezenta innorari temporare, in special in cursul zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusa. Temperatura maxima, in scadere usoara, se va situa in jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 12-13 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In tara, in jumatatea de est, cerul va prezenta innorari si izolat va ploua slab, in special in cursul zilei, iar vantul va avea unele intensificari. In celelalte regiuni, vremea se va mentine in general frumoasa, cu cer de la variabil la senin si vant slab pana la moderat. Temperaturile maxime, in scadere usoara indeosebi in sud-estul teritoriului, se vor incadra intre 17 si 27 de grade, posibil usor mai scazute in zona subcarpatica a Moldovei. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Sambata

In Capitala, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua anterioara, va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 11-13 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, indeosebi noaptea in zona montana. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si la munte. Temperaturile maxime, in crestere in special in partea de est si sud-est a teritoriului, se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Duminica

In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul de variabil la senin si vantul slab pana la moderat. Temperatura aerului va fi in scadere usoara si va avea o maxima ce se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 9-11 grade.

In tara, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile estice si sud-estice si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in jumatatea estica si la munte. Temperatura aerului, in scadere fata de intervalul anterior cu precadere in Moldova si Dobrogea, va avea valori maxime cuprinse, in general, intre 18 si 26 de grade si minime intre 4 si 13 grade, mai scazute in depresiuni.

Pentru informatii complete despre starea vremii, accesati site-ul meteoplus.ro.

×