x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni şi marţi

Prognoza meteo: Cum va fi vremea luni şi marţi

de Mediafax    |    14 Aug 2011   •   14:00

Luni, vremea va fi in general frumoasa in tara, iar in regiunile sudice si sud-vestice si calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte unde izolat se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai coborate in depresiuni.
La Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 31 ... 32 de grade, iar cea minima de 16 ...18 grade.
Marti, vremea va deveni in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii unde pe arii extinse vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.
In restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa, cu cer variabil, iar fenomene asociate instabilitatii atmosferice vor fi posibile izolat, noaptea.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 23 ... 24 de grade in Maramures pana la valori in jur de 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 12 si 22 de grade.

×