x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Reportaj din Germania: fabrica de senzaţii extreme în care sunt produse Porsche Cayenne şi Panamera

Reportaj din Germania: fabrica de senzaţii extreme în care sunt produse Porsche Cayenne şi Panamera

13 Sep 2012   •   11:45
Reportaj din Germania: fabrica de senzaţii extreme în care sunt produse Porsche Cayenne şi Panamera

Porsche Leipzig, considerata una dintre cele mai moderne fabrici de masini din lume, este locul unde sunt asamblate SUV-ul Cayenne si limuzina Panamera, o fabrica fascinanta care merge ca un ceas elvetian.

Timpul de asamblare la fabrica din Leipzig pentru un exemplar Porsche Cayenne sau Panamera este de o zi, nu se calculeaza in ore pentru ca uneori se revine asupra unei masini pentru a verifica daca respecta normele de calitate.

Piesele pentru cele doua modele Porsche sosesc la fabrica chiar in momentul secventei de asamblare datorita unei infrastucturi excelente, pentru a nu mai fi stocate in centrul logistic. Motoarele pentru cele doua modele sunt aduse la Leipzig pe sosea de la fabrica Porsche Zuffenhausen de langa Stuttgart, in timp ce caroseria pentru Cayenne vine pe calea ferata din Bratislava, iar cea pentru Panamera de la fabrica VW din Hanovra.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: germania porsche panamera cayenne