x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Suport online de mare ajutor!

Suport online de mare ajutor!

05 Iul 2007   •   00:00

Un website util (http://www.baladhesives.co.uk/dunlop/index. html) pentru cei ce se implică activ in amenajarea casei a fost de curănd lansat de compania Dunlop Adhesives. Spunem că este util pentru că sunt prezentate aici filmuleţe demonstrative de tipul "how to".

Un website util http://www.baladhesives.co.uk/dunlop/index. html pentru cei ce se implică activ in amenajarea casei a fost de curănd lansat de compania Dunlop Adhesives. Spunem că este util pentru că sunt prezentate aici filmuleţe demonstrative de tipul "how to".

Filmele video online conţin demostraţii şi instrucţiuni pentru realizarea proiectelor uzuale de construcţii, cum ar fi: impermeabilizarea pereţilor din cabina de duş, impermeabilizarea suprafeţelor predispuse la umezeală, montarea de plăci ceramice de format mare (faianţă şi gresie), montarea de suport ceramic in bucătării şi băi.

Filmele demonstrative pot fi vizionate utilizănd Adobe Flashplayer şi pot fi descărcate gratis pe computer sau pe telefonul mobil.

"Noul website este o dovadă a ambiţiei noastre de a depăşi noi limite pe piaţa hypermarketurilor DIY (Do It Yourself), a comercianţilor de materiale de construcţii şi a retailerilor din piaţa de gresie şi faianţă", ne spune Alex Underwood, Product Manager la Dunlop Adhesives.

×