x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Arhiva stiri Jurnalul.ro din 30 Aprilie 2008 - pagina 5

Numar rezultate 88 articole

Cu Eros la Breakfast

După “Grădina Imperiului” – o carte din colecţia “Lifestyle” a Editurii Trei, în care bucătăria fostei URSS ne-a fost servită la Chişinău – Dan-Silviu Boerescu pune în...

Mici cadouri culinare

Bucuria de a dărui este uneori mai mare decît cea de a primi, iar dacă o facem cu discreţie, atunci dăm do­vadă de nobleţe sufletească. Bomboa­ne­le, torturile, prăjiturile, turta dul­ce, dar...

În jurul ceaunului

Îi vedem în fiecare zi. Trăim împreună în acelaşi spaţiu, împărţim bucuriile şi necazurile unei ­so­ci­etăţi aflate într-o permanentă tranziţie. Ce ştim însă despre ei? Că sînt un...

Evenimente

în ţară 5 mai. Întîlnire cu fiii satului. Aţintiş, judeţul Mureş. Toţi cei care s-au născut pe plaiurile comunei mureşene sînt aşteptaţi să participe la o adevărată petrecere în aer...

Pauză de cafea

Iau o carte să mă relaxez, pentru că am obosit să stau în bucătărie! Şi în lecturile mele găsesc tot felul de întîmplări hazlii. De pild& Iau o carte să mă relaxez, pentru că am obosit să stau...

Meniuri cu timbru

Florenţa Alexandru, Bucureşti: Colţunaşii din cartofi cu carne se obţin din: pentru aluat: un kg cartofi, 4 linguri de făină, sare şi piper; pentru umplutură: 300 g carne de porc tocată, două cepe...

Bucătar de rezervă

În primăvara asta e musai să schimb cumva modul de abordare a felului de a prepara alimentele. E un fel de angajament-dorinţă. Dar trebuie să mai studiez problema pentru că nu pot renunţa atît de uşor la...

Caiet de retete 30 aprilie 2008

Preparate din carne           Ciorbă cu varză albă şi pui     o jumătate de varză albă, două piepturi de pui, 5 roşii, un sfert de...
Serviciul de email marketing furnizat de